04.04.19 08:50 Starost: 107 days

Dobrodošli na Festival znanosti 2019.g.

Približava se 8.travnja 2019.godine, tjedan održavanja Festivala

Ovogodišnja tema 17. Festivala znanosti  biti će „BOJA“, a održavati će se od 8. do 13. travnja 2019.  Cilj je ovog događanja približiti znanost javnosti, odnosno informirati javnost o aktivnostima i rezultatima iz područja znanosti, poboljšati javnu percepciju znanstvenika, te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja.

Kao i prethodnih godina, Festival znanosti u Puli obiluje različitim aktivnostima: predavanja, radionice, demonstracije, druženja s djecom i odraslima, prezentacije i izložbe.

Otvaranje Festivala održati će se u Zajednici tehničke kulture Pula, Frane Glavinića 1. u ponedjeljak, 8.04. s početkom u 12.00 sati.

Nakon otvorenja Festivala, gosp. Antonio Šiber održati će predavanje „Koje ti boje trebaju da obojiš svijet?“

Antonio Šiber, hrvatski je teorijski fizičar, pisac i društveni kritičar. Bavi se i računalnom grafikom, fotografijom, akvarelom pisanjem pjesama i stripova te glazbom.

Već tradicionalno bogatom festivalskom programu pridružiti će se Zajednica tehničke kulture Pula s polaznicima Centra za tehničke aktivnosti „Veruda“ te široj javnosti, a posebno mlađoj populaciji od ponedjeljka, 8., 10. i 11.04. 2019.g. od 17,00 – 18,30 h prezentirati radionice, izrađene plakate i uratke zanimljivog sadržaja na temu "Boje".

 

 

Datoteke:
pula_letak.pdf
   HR     ENG     ITA