18.05.17 13:07 Starost: 1 yrs

Kreću upisi u ljetne Hobby tehničke radionice

RADIONICE ĆE SE ODRŽAVATI OD 26. LIPNJA DO 7. SRPNJA


I ove godine za vrijeme ljetnih praznika Zajednica tehničke kulture Pula u Centru za tehničke aktivnosti "Veruda“ organizira ljetne hobby tehničke radionice za učenike koji osim igre i odmora žele naučiti nešto novo, otkriti svoje interese i stvaralačke mogućnosti. Radionice su namijenjene za učenike od 1. – 8. razreda osnovne škole, a održavati će se od 26. lipnja do 7. srpnja 2017. godine.

Radionice su poticajne, razvijaju kreativnost, maštu i motoriku, a polaznici stječu nova znanja i vještine iz različitih područja tehnike. Sve su radionice prilagođene dobi i interesima djece, a polaznici će moći upisati sljedeće radionice:

- „NA LJETNOM VJETRU“ – izrada zmajeva (1. - 4. r.)

- EKO LEGO modelarstvo  - (1. - 4. r.)

- „ROBOTIKA JE IN“ -  (3. - 6. r.),

„KREATIVKO“ – informatička radionica (MS Paint) - (1. -  5.r.)

- „MAKETARSTVO  3D “ – izrada 3D drvenih puzzli -  (3. – 8. r.)

„BAŠTINA U TEHNIČKOJ KULTURI“ - izrada tradicijskih dječjih igračaka i suvenira – (1. – 8.r.)

Osim ovladavanja tehnikom gradnje eko lego konstrukcija, polaznici će moći naučiti tehniku izrade zmaja, 3D drvenih puzzli, dječjih igračaka i suvenira,baviti se robotikom i informatikom. Učenici će raditi svoj projekt pojedinačno i u grupama od maksimalno 14 učenika, a sve izrađene predmete moći će ponijeti sa sobom. Radionice će se održavati u jutarnjim satima. Voditelji radionica su iskusni učitelji tehničke kulture i profesori koji godinama sudjeluju u programima izvannastavnih aktivnosti tehničke kulture, te su mentori učenicima na natjecanjima mladih tehničara.

Upisi i prijave traju do 21. lipnja 2017. na tel. 223 171

Datoteke:
Raspored_održavanja_radionica.pdf
   HR     ENG     ITA